Monday, January 24, 2011

Kem Lasak Arp = Pemimpin

Pada 28hb - 30hb Januari 2011 ini, ARP Jempol sudah kembali aktif. Sekian lama kami menyepi diri, sekarang kami dah start nak menyibuk semula di Jempol. So Thanks Pada Kapten Roslan Pegawai Belia dan Sukan Daerah Jempol yang baru kerana setuju buat program ini . Perancangan awal memang tiada tp di sebabkan ia seperti aktiviti - aktiviti biasa yang tiada dana
atau peruntukkan khas, so para jurulatih otai - otai ARP sanggup bagi sikit dana untuk menjayakan program ARP ini. Bezanya ia 3 hari 2 malam so tiadalah majlis pembukaan dan majlis penutup di sebabkan kami takda RM$$$ nak buat grand2....lagipun ia mcm xtvt biasa biasa jer yg kami buat tiap2 minggu tu sebelum ini tapi kali ini lama sikitlah.

He,,he,,he,, tapi kami dah biasa dan lali...selama ini pun kami buat prgram bole jer.. u all leh tengok kat blog ni ... takda pun bergantung sangat dengan duit peruntukkan. Yang penting program jalan dan budak2 sanggup keluar duit sendiri utk kos2 lain. Janji dia orang ada xtvt. Kami buat kerja pun just sukarela jer. Bila dah penat2 happy pula kalau tgk program berjaya.

So jumaat ini kita jumpa di Berhulu Camp. Salah satu tapak perkhemahan dan kem motivasi yang biasa menerima tamu2 ARP. Biasa kem ini akan support sikit belanja budak2 ARP Jempol ini - Sikit jer.. tapi alhamdullilah...lah.... Budak2 sekolah bandar baru serting SMKBBS dan SMKSJ standby ya. Kami open just utk form 2 jer. ...jumpa bangmir and team dekbet di sana nanti ok.

1 comment:

apiz~ said...

waaaa~~ader camping??nak tngok a~~huhu