Saturday, July 01, 2006

CORETAN DARI RAKAN

Aslam, bang mir, kul bape sampai TIOMAN? mesti sengal-sengal punggung sebab duk atas bot dari Mersing ke Tioman kan?apa taknya 2 jam lebih....kalo nak dibandinglkan, dari batu kikir ke Air tejun Berkelah...hahaha..Hmmm.. minggu ni cite pasai Bekelah je..tapi ese pun tak tak tau ada mamat 4 org dari bangi datg camping kat situ. dia pun x call,sms ke,mms ke sebab diorang x kenal pun kite..hehe..ha Atun xde nk join ke(tanya abah)..ha last mesti g g.Ledang dengn dgn en.rosdi,b.lan,b.mir, hanip,ani kan? ente tau suma tu..hehe..untuk pengetahuan blog ni leh g jauh, lepas ni mintak b.mir masukkan cite macam cite,kelakar,detik cemas,mcm2 lailah, (ese asyik bg cadangan je, buat x nak he)line up sukarelawan n biodata(single ramai lg),modul2, dll)..lepas ni nampaknya b.mir bawa org putih lak g camping,yg dr australia,amerika,pn dah telajak masuk cni..nsb baik doirang x pham..kpd b.man(en. danial) tahniah sebab jmpa blog ni..(rajin2lah bw ktaorg g camping) wlaupun kami ni bkn adik kandung hehehe.. Ha faizal plak, bawk2lah reply coment kt blog ni, jgn asyik begayut jo...sampai minah kt BErkelah tu pun dia nk kebas..( sori zuzanty kalo tebaca) mu nie moku supo liza la kawe tengok..pasa liza ado spare tyre je,kalo dok sebijik mu...k la b.mir kim salam KAD Usop renjer....(bang Mirrrr erkkk)

(From Fami Dekbet )

2 comments:

atun said...

aloo.....fami!!!
bkn x nak join arr tp ms x izinkan!
Ikutkan mmg nak ikut jerk smua aktiviti tp nak wat camne!!bgs la infomation..tau2 je last ikut g gng ledang!!Ghase rugi Ooo klu pk2 blk bile tau korang smue ade xTvT..
pasni org try la join blk....ok!!
jgn lupe bg tau ehh...
elok la tu a.amir bwk omputih skali.dpt gak aja ckp N.9 sok..hahaha..................

Anonymous said...

aslam semua...minta maaf banyak-banyak sebab minggu nie sibuk dengan e-bisnes..sampai tengok bola pun lupa..ha Atun, jgan ckp je...mesti join lepas ni, abang amir ko nak bli tanah dekat empangan talang,k.pilah wat kem rekreasi.leh la ko tumpang wat umah kat ctu..k untuk blog rekreasi ni..success selalu..ws