Tuesday, June 20, 2006

SEMBANG GUNUNG DATOK

Assalammualaikum.... dan Salam Arp semua.

Abang Faizal N Abang Fahmi macam mana ?. Program ' Perkhemahan Remaja Tersingkir Dari Aids dan Hiv ok tak. Ada lum peserta. Apa pun respek gak bangmir ngan kauorang. Macam Fahmi ini adalah program yang ke 3 kot dia uruskan. Sebelum ini 2 program bersama Kolej KHUITO. Faizal lak...hai jangan tersangkut lagi macam program kat Gunung Angsi. Apapun tahniah sebab u all dah pandai wat program - program untuk remaja. Buat lak tu Free jer. Takda upah.... Sukarelawan katakan. Pening kepala nak adjust kos. Make sure ada 40 orang. Kalau tak payah kita. ..Bas lagi,nak sewa tapak,upah guide dan sebagainya. So apa agaknya plan ke 2 u all kalau takda gak budak. Kawan - kawan lain janganlak ' Berdiam Diri Jer' tolong diaorang nie. Jangan main ikut jer. Belajar - belajar lak. Oklah bagi yang nak ikut tu ....jangan lupa hubungi kami. Masih ada kosong. Program OK. Banyak pengetahuan yang akan kauorang dapat. Pas nie...sure nak camping ngan kami takda kot sebab dah musim EXAM. Tak kan nak camping jer. Buku nak jugak kena tengok. Tapi camping juga perlu sebab ilmu ketahanan mental dan fizikal takda diajar kat sekolah. Pulau Tioman at masa nie hujan jer.... Pagi mula hujan. Flight lak nasib baik tak delay. Insyaalah hari rabu kite berjumpa di N9. Syok kalau dapat balik kampung nie. Dapat jumpa parent dan kawan - kawan. Ha...ARPRM JEMPOL lak.. lama tul abang amir x jumpa u all. Kena arrange perjumpaan gak nie. Bukan apa takut u all lupa kat kami. Hanip,Fahmi,Siti Azrena,Fatehah,Asmah dan Muzalifa pula jangan lupa STUDY SPM. Fatehah..... Hai C buk nampak ngan kelas Kompang?. Bagi yang lain jangan lupa siapkan Gangsamu tu.... Ok.......

( Okey tak lama lagi ada Laman Web Untuk Kompleks Rakan Muda Jempol tapi lum siap lagi. Dalam Proses. nak lawat www.kompleksrakanmudajempol.blogspot.com/ Hai hari2 lagu bertukar. Sebelum ini lagu RATU Teman Tapi Mesra, Then Lagu PETERPAN. Hari ini tukar lagu KELABU - Adibah Nor- Ok tak .)

Salam Dari Bangmir
Pulau Tioman.

2 comments:

atun said...

Alluuu.....
Sbg pengunjung bg kami utk setakat ari nihh smuenye ok..lagu pun bleh tahan arr!!So,xrugi la tengok..hahaha.Abg amir jgn ghisau klu KO kiteorg akan komen jujur sejujurnye ok..!!pehni ade yg baru musti lagi gempaq ehh!!Anak sapo la yg buek ni kan?tambah la lg kepopularan-nyeee...ish-ish-ish. rajin bdk eh.klu dah sipa sok info kat kiteorg awal2.nak jd org terawal lawat!

Anonymous said...

Amoi....besarnya abang anip kite tu sekarang ya. Apo la yang dio sibuk tu sebelah abng amir tu.Agaknya budak2 nie dah muak dongar cerabih abang anip tu..... Bestla...